2013 Nieuwe Haarkleuren

De waarheid is dat een nieuwe kleur haar zelfs het meest saaie en futloze haar weer nieuw leven in kan blazen. Deze korte galerij van de haarstijlen die 2013 te bieden heeft zal je ideeën voor elegantie en glamour geven.

Indien je al een nieuw kapsel hebt, dan is het tijd om je imago met een nieuwe kleur haar op te leken. Deze nieuwe haarkleur zal je haar in een oogverblindend style-statement veranderen. Deze post zal je helpen om met de nieuwste haarkleur trends alsmede haarkleurtechnieken mee te gaan. Als je een van die meiden bent die graag experimenteert met felle tinten, dan kun je deze uit deze subtiele tinten kiezen die er natuurlijk en toch elegant en sexy uit zien.

Blonde haarkleur

2

Verlicht je uiterlijk met een natuurlijke tint blond zoals goud-, zand of vuil-blond als haarkleur. Ga voor blok leuren of combineer twee of meer tinten blond om zo een aantrekkelijke look te creëren. Vergeet niet om shampoo en kleur beschermende producten voor blond haar te gebruiken om zo je kapsel in een perfecte staat te houden.

Bruine haarkleur

3

Als je weg wilt blijven van dramatische veranderen, dan kun je voor een bruine of brunette haarkleur kiezen die wat nieuw leven in je lokken blaast en ze er gezond uit laat zien.

Rode haarkleur

5

Vrouwen die de eenzijdigheid willen breken en lekker willen opvallen zullen voor rood moeten kiezen. Dit is tevens de reden dat deze kleur nooit uit de mode gaat. Ongeacht of je een natuurlijke of felle kleur rood pakt, je zult niet te missen zijn. Felle tinten rood zullen een moderne vibe aan je look toevoegen terwijl de natuurlijke tinten als gember en koper een engelachtige twist aan je imago geven.

Zwart haar

7

Laat je duistere kant zien met een scene-stelende zwarte haarkleur. Vampierachtig zwart is perfect voor punk- en emo kapsels en voor de dames die niet bang zijn om een dramatische look te hebben.